Karma Lyrics – Anxhela Peristeri

Karma Lyrics by Anxhela Peristeri is brand new song sung by Anxhela Peristeri and music of this latest song is given by Dimitris Kontopoulos, Kledi Bahiti. Karma song lyrics are also penned down by Olti Curri.


karma-lyrics-anxhela-peristeri


Song: Karma
Singer: Anxhela Peristeri
Music: Dimitris Kontopoulos, Kledi Bahiti
Lyrics: Olti Curri

Karma Lyrics

Zoti nuk ma fal

Jeta si në përrallë më kish’ llastuar
Lart në qiell, si një yll, jetoja unë
Qeshja si e marrë kur ti rënkoje
E pashpirt, vetëm veten doja shumë

Zoti nuk ma fal
Bota mbi mua ra
Më ike ti, më ikën miqtë
As dritë nuk ka
Zoti nuk ma fal
Thirra po zë nuk kam
Lotët mbledh në dorë
Të ndryshkur janë

Sa të kërkoja nëpër zemra bosh
Dhe e kuptoja asgjë nuk më josh
E vetme jam
Po, e vetme jam
Kur unë rënkoja, qeshje si i marrë
E meritoja unë të hiqem zvarrë
Fajtore jam
Po, fajtore jam

Zoti nuk ma fal
Bota mbi mua ra
Më ike ti, më ikën miqtë
As dritë nuk ka
Zoti nuk ma fal
Thirra po zë nuk kam
Lotët mbledh në dorë
Të ndryshkur janë

Oh-oh-oh-oh-ooh
Oh-oh-oh-oh-ooh
Oh-oh-oh-oh-ooh
Oh-oh-oh-oh-ooh
Oh-oh-oh-oh-ooh
Oh-oh-oh-oh-ooh
Oh-oh-oh-oh-ooh
Oh-oh-oh-oh-ooh

(Zoti nuk ma fal)
Bota mbi mua ra
(Më ike ti) Më ikën miqtë
As dritë nuk ka
Zoti nuk ma fal
Thirra po zë nuk kam
Lotët mbledh në dorë
Të ndryshkur janë

Share your love